Workshop Vision Board maken - in Groningen

Is het voor jou tijd om uit je comfortzone te stappen? Dan is dit dé workshop voor jou! 

 

In de workshop Vision Board maken gaan we aan de slag om jouw droom, idee, doel, concept of wens te visualiseren. 

 

 • Heb jij een onvervulde droom?
 • Wil je een bedrijf starten, maar heb je de stap nog niet durven zetten?
 • Ben jij vastgelopen in je werk of privé leven?
 • Ben jij herstellende van een burn-out en er aan toe om verder te gaan met je nieuwe leven?
 • Of wil gewoon een idee, project of je nieuwe focus voor de komende maanden visueel maken?

 

Voordat we beginnen met het daadwerkelijk in elkaar zetten van het Vision Board, oftewel de collage, gaan we aan de slag met een aantal visualisatie- en bewustwordingsoefeningen. Hierdoor ga je stap voor stap steeds meer geloven en inzien waarom jouw idee de moeite waard is! Als jij gelooft in jezelf en het idee helder voor je kan zien, ben je alweer een paar stappen in de goede richting.

 

 

Waarom is een workshop Vision Board maken leuk en nuttig?

Het is niet alleen heel erg leuk om op een creatieve manier je idee of droom visueel te maken door te knutselen en knippen en plakken, maar ook heel erg nuttig. Je gaat namelijk oprecht geloven dat jij de moeite waard bent om dit idee, plan of droom uit te voeren. Het doel is geïnspireerd te raken door jezelf. Als jij leert om in een vicieuze cirkel steeds vaker inspiratie te hebben, kom jij stap voor stap steeds dichter bij je droom, droomleven, droombaan of zal je eindelijk eens dat plan, idee of concept uit gaan voeren.

Als coach help ik je tijdens de workshop met moeilijkheden die je in jezelf tegenkomt zoals het loslaten van belemmerde gedachten of je eigen perfectionisme. 

 

Mijn eigen bedrijf is van de grond gekomen nadat ik een Vision Board had gecreëerd!

 

Locatie: centrum Groningen Mo'Flow of Het Eiland Groningen

Wanneer: OP AANVRAAG of houdt de agenda in de gaten (agenda pagina coming soon)

  • De prijs van de workshop is:
  • incl. koffie/thee, bewustwordingsoefeningen, alle materialen, coaching op je vraagstukken, je eigen kunstwerk; het 'Vision Board' mee naar huis
  • excl. huisgemaakte lekkernijen van Mo'Flow

Tijdsduur: 2,5 uur

Kosten: 35 euro p.p. De workshop gaat door bij minimaal 4 personen, en maximaal 12 personen. 

* Ook mogelijk om te boeken op aanvraag als groep

 

Interesse? Stuur een bericht om je aan te melden.


"Een heerlijke workshop waar ik blij, geïnspireerd, ontspannen en vol inzichten over wat ik op dit moment nodig heb van thuis kwam! Loved it!"


"De workshop was heel nuttig: leuk om anderen te leren kennen en ook van elkaar te leren. Zelf had ik van te voren een heel concreet doel voor ogen met de workshop (waar wil ik heen met mijn bedrijf?), maar dat liep anders, omdat ik echt even terug naar mezelf ging en merkte dat ik te snel wilde. Ik merkte dat ik veel meer naar rust en ruimte streef. Door de bewustwordingsoefeningen en de voorbereidende vragen/oefeningen kwam dat echt naar boven. Dat was dus ook verhelderend:). Thanks Anouk!"


Creatief

Jezelf creatief uiten haalt ideeën uit je hoofd en brengen ze tot leven!

Inspirerend

De workshop VisionBoard maken inspireert je om verder te gaan, op zoek te gaan naar nog meer inspiratie en het geeft je energie!

Ontspannend

De workshop is ook uitermate geschikt om met een groep vriendinnen, collega's of familie samen te doen. Gezellig samen creatief bezig zijn en ontspannen in een fijne sfeer!