Tarieven & Vergoedingen Studio AnnaNouka in Groningen

Tarieven AnnaNouka Coaching per 1 januari 2020 voor bewustzijnscoaching, individuele begeleiding ontspannen en/of mediteren en Orthomoleculair Suppletie Advies


Persoonlijke coaching

Telefonisch kennismakingsgesprek 15 min gratis
Intakegesprek * 30 min € 25,-
Bewustzijnscoaching  60 min € 65,-
Individuele Begeleiding Meditatie/Ontspannen 45 min € 45,-
Abonnement 1+2 Online Coaching via ZOOM & E-mail ** per maand € 68,50
Abonnement 2+2 Online Coaching via ZOOM & E-mail ** per maand € 110,00
Losse sessie Online Coaching via ZOOM 40-55 min € 45,-
Losse sessie Online Coaching via ZOOM 60-75 min € 65,-

* = Het Intakegesprek is er om uit te zoek of jouw hulpvraag aansluit bij mijn dienstverlening. We gaan samen kijken wat voor jou een juiste vorm van begeleiding of traject is. Dit kan bijvoorbeeld alleen coaching zijn, alleen begeleiding bij ontspannen, een combinatie daarvan en eventueel zelfs met de begeleide meditatiesessies in kleine groep. Tevens vind ik het belangrijk dat er voor ons beide een gevoel een 'klik' moet zijn. Voordat je op het intakegesprek verschijnt, stuur ik je een intakeformulier die we samen bespreken. Het intakegesprek is niet kosteloos, maar wel vrijblijvend. Jij bepaalt zelf of jij met mij aan de slag wilt gaan. Als je nog iets meer tijd nodig hebt om daar over na te denken: doe dat vooral.


** = Inhoud maandabonnement voor Online coaching via VideoZoom & E-mail:

  • Abonnement 1+2: 1x in de maand een VideoZoom gesprek 50-60 minuten en 2x per maand een uitgebreide e-mail n.a.v. jouw vragen en/of met praktische opdrachten en tips gericht op de Kunst van Mindful Leven
  • Abonnement 2+2: 2x in de maand een VideoZoom gesprek 50-60 minuten en 2x per maand een uitgebreide e-mail n.a.v. jouw vragen en/of met praktische opdrachten en tips gericht op de Kunst van Mindful Leven

 (Ideaal wanneer je verder weg woont, of na een aantal sessies in de studio al ver bent gekomen met het werken aan je doel, maar je nog wel verdere ondersteuning & begeleiding wilt) 


**** Studenten & minima kunnen in overleg een aangepast tarief krijgen voor coaching & begeleiding


Leef voluit

Leer echt te leven in plaats van geleefd te worden..

Hou van jezelf

Voel wat zelfcompassie echt is..

Ontspan &  wees stil

Leer hoe het echt voelt om te aarden en ontspannen te zijn..Vergoedingen

 

Als particulier of als zelfstandig ondernemer kun je in sommige gevallen een coachingstraject vergoed krijgen via:

  • Werkgever

Informeer bij je werkgever of er een opleidingsbudget per werknemer beschikbaar is. In sommige gevallen valt coaching als persoonlijke ontwikkeling onder dit budget.

 

  • Arbodienst 

In het kader van de Wet Verbetering Poortwachter bestaat er de mogelijkheid om na overleg met een bedrijfsarts de kosten van coaching door de werkgever te laten vergoeden. De coaching wordt dan ingezet om langdurig ziekteverzuim en burn-out te voorkomen. Zit je in de ziektewet en wil jij de coaching vergoedt krijgen? Informeer dan bij de bedrijfsarts of de Arbodienst.

 

  • Belastingdienst

 Een workshop of coachingstraject kan in sommige gevallen vergoed worden door de belastingdienst.

  • Als particulier kan je de kosten als scholingskosten aftrekken wanneer het traject gericht is op verandering van je loopbaan/functie of je helpt kennis en vaardigheden te ontwikkelen of verbeteren die nodig zijn om inkomen uit arbeid te verwerven
  • Als zelfstandig ondernemer is coaching aftrekbaar voor de belasting als bedrijfskosten wanneer de het coachingstraject nodig is om jezelf te ontwikkelen als ondernemer.
  •  UWV

Krijg je een uitkering? Dan kan het coaching in sommige gevallen (gedeeltelijk) vergoed worden wanneer er budget beschikbaar wordt gesteld ten behoeve van herstel en reintegratie. Kijk voor meer informatie op de website van het UWV of vraag het aan jouw contactpersoon bij het UWV.