Referenties: klanten over AnnaNouka

Lees hier wat klanten over AnnaNouka Coaching zeggen:

"In september kwam ik terug van een heerlijke vakantie. Ik zette één stap in mijn huis en de tranen begonnen te lopen. “Waar komt dit nou vandaan”, dacht ik bij mijzelf. Achteraf bleek dat ik al maanden niet lekker in mijn flow zat. Ik vond mijn baan niet leuk, maar wist niet dat het zoveel invloed op mij en mijn gesteldheid zou hebben. Opstaan om aan mijn dag te beginnen was loodzwaar en toen ik eindelijk thuis was na een lange dag, ging ik rond 21:00 uur al doodmoe mijn bed in. Ik kreeg vaak paniekaanvallen, had moeite met ademhalen en had de hele dag door buikklachten (hier hoopt mijn stress zich op). Toen ik deze lichamelijke klachten kreeg, vond ik dat er echt iets moet gebeuren. Ik kende Anouk al en dat was juist voor mij de reden om mijzelf door haar te laten coachen. Ik wist dat ik haar vertrouwde en dat zij mij op het juiste spoor kon brengen. Met bepaalde ademhalingstechnieken leerde ik mijn ademhaling onder controle krijgen en met meditatieoefeningen leerde ik ontspannen. Daarnaast kreeg ik opdrachten mee voor thuis waarbij ik erachter kwam wat ik belangrijk vind in zowel werk als privé, wat mijn normen en waarden zijn en waar ik goed in ben. Kortom, ik kwam steeds dichter bij mijn gevoel. Na een aantal sessies werd mij dit steeds meer duidelijk, waarna ik mijn baan heb opgezegd en andere wegen in ben gaan slaan. Precies wat ik nodig had. Erna begon alles weer te lopen, ging mijn ademhaling beter en voelde ik me stukje bij beter dichter bij mijzelf en mijn gevoel komen. Zonder de tools van Anouk had ik deze stappen niet kunnen maken. Uiteindelijk heb ik het zelf gedaan en zelf keuzes gemaakt, maar zij heeft mij de handvatten gegeven om mij hier bewust van te zijn." 

- Iris 


"Ik ben bij Anouk begonnen met coaching, daar leerde ik de eerste vaardigheden van écht ontspannen en mediteren. Inmiddels ben ik bijna elke woensdag in haar fijne studio en doe ik mee met haar meditiatielessen. Echt even een me time momentje en ik kom altijd stress vrij thuis. Inmiddels doe ik thuis ook meditatie en geeft dit mijn geest rust. De rust die ik nodig heb!"

- Marije 


Workshop Vision Board: "Een heerlijke workshop waar ik blij, 

geïnspireerd, ontspannen en vol inzichten over 

wat ik op dit moment nodig heb van thuis kwam! 

Loved it!"

- Emilie 


"Ik heb de begeleide meditatie lessen als heel 

prettig ervaren. Er werden verschillende thema'sbehandeld, meestal beginnend met een rek- en 

strekoefening en een bodyscan. Voor mij was dit de eerste kennismaking met mediteren, maar elke week liep ik weer helemaal ontspannend de deur 

uit, om daarna heel ontspannen thuis te komen enheerlijk te slapen. Ik raad het anderen zeker 

aan!"

- Roos-Anne  


"Anouk bereidt haar workshops, meditaties en coachings altijd goed voor zodat ze alle aandacht heeft voor wat er op dat moment gebeurt. Ze geeft veel tips en put vaak uit eigen ervaring. Een fijne en eerlijke coach die je net dat duwtje in de rug geeft voor meer ontspanning en me-time."

- Sarah