· 

Coaching op afstand bij AnnaNouka Coaching i.v.m. de Corona maatregelen

Op maandag 23 maart 2020 heb ik besloten om alle coachingsessies en begeleiding t/m 28 juni 2020 op afstand te laten plaatsvinden. De reden hiervoor is dat ik zo een bijdrage wil leveren aan het afvlakken van de curve van het aantal snel oplopende corona-besmettingen in Nederland. Je kan nog steeds sessies boeken. Mensen met lopende coachingstrajecten of andere gesprekken worden zo spoedig mogelijk persoonlijk benaderd.


Coaching of begeleiding via een Video Consult

Coaching, begeleiding of korte vragen voor hulp bij HSP, overprikkeling en herstel bij burn-out kan heel goed op afstand. Soms is het fijner om dit niet op afstand te doen, maar vanwege de huidige situatie rondom het Corona virus is het even niet anders: de gezondheid en veiligheid van mijn clienten, de medewerkers, bezoekers en kinderen in het Eiland en van mijzelf gaat voor. Om deze reden zullen alle sessies t/m 1 juni 2020 of tot nader bericht plaats vinden op afstand. Dit kan:

  • Telefonisch; bv voor korte vragen: zie HSP Vraagbaak
  • Online via een Video-Consult met het programma ZOOM Meetings

Hoe werkt een online Video Consult?

ZOOM via de computer

  • Je ontvangt een mail van mij een 24 tot een paar uur voor de sessie. Hierin staat een link.
  • Druk op de link die in de mail staat en volg de instructies
  • Indien je voor de eerste keer gebruikt maakt van ZOOM wordt u verzocht om de app of het programma te downloaden. Dit gebeurt (als het goed is) automatisch.
  • Volg de instructies voor het installeren en de verbinding met de persoonlijke uitnodiging start automatisch.
  • Soms ben ik niet direct online, wacht dan geduldig af, er kan soms enige vertraging in connectie zijn, ik werk al ongeveer een jaar met ZOOM voor de standaard online coachingsessies, en ik ben erg tevreden met de kwaliteit en veiligheid van ZOOM Meetings.

Prijs online sessie, afhankelijk van de duur van de sessie: 

45,- voor 40-55 min.

65,- voor 60-75min.

 

Heb je vragen over een bestaande afspraak, een coachingsessie of wat de maatregelen rondom het Corona-virus voor jou als HSP'er of sensitief persoon betekenen? Neem gerust contact met mij op!

Reactie schrijven

Commentaren: 0