Rust&Balans-sessie van 30 minuten

Online coachingsgesprek, aanbiedingsprijs januari: € 15,=

Heb jij het gevoel dat je geleefd wordt in plaats van dat je echt leeft? Hang je weer eens tegen een winterdepressie aan? Heb je echt veel te weinig energie? Ben je bijna burn-out? Of wil je leren afsluiten voor te veel prikkels? Maar weet je niet hoe?

 

Je bent niet de enige. Uit onderzoek blijkt dat 25% van de jongeren tussen de 18 en 34 jaar een burn-out heeft of zichzelf overspannen voelt. We zijn een kwetsbare generatie en leven in een stressvolle samenleving. 

 

Gun jezelf wat meer bewustzijn en rust en vraag een Rust&Balans gesprek aan van 30 minuten (online coaching)! Werken aan meer rust&balans is een cadeautje voor jezelf :)

 

Hierin help ik je duidelijk te krijgen hoe jij met een paar simpele aanpassingen in je leven meer rust & balans kan ervaren, de volgende 3 onderwerpen staan in de sessie centraal:

  • Waarom (motivatie) is het voor jou zo belangrijk dat je aan meer rust & balans wilt werken?
  • Hoe (strategie): Hoe zou je meer rust & balans kunnen bereiken? En waarom zou het wel of niet goed voor je zijn als ik je hierbij begeleid (stok achter de deur)? Of kan je het misschien zelf wel met een paar kleine aanpassingen?
  • Wat: Wat is je doel? Wanneer heb je rust & balans gevonden? Wanneer is het goed genoeg? Wanneer kun je accepteren dat dat dit de beste balans is die jij kan vinden?

 

Het Rust & Balans gesprek is geheel vrijblijvend, je zit nergens aan vast. Uiteraard kun je na het gesprek besluiten dat ik je nog vaker mag helpen om meer rust & balans te vinden, we zullen dan bekijken welke vorm van coaching of welk traject het beste bij je past. Het kan ook voorkomen dat ik denk dat je beter bij een collega past of dat ik je een andere instantie aanraad waar je terecht kan voor het vinden van meer rust & balans.

 

Wanneer mag ik jou inspireren? Laat me weten wanneer ik tijd voor jou vrij mag maken om je direct inzetbare tips mag geven voor meer balans & rust!