Coaching bij HSP, burn-out, overprikkeling & stress - in Groningen


 • Ben je snel overprikkeld of altijd moe?
 • Heb je moeite met het maken van keuzes die dicht bij je gevoel liggen?
 • Heb je moeite met ontspannen of weet je überhaupt niet waar je van ontspant?
 • Heb je het gevoel dat je door de bomen het bos niet meer ziet in onze drukke westerse wereld?
 • Last van een quarter-life crisis?
 • Ben je gevoelig voor de energie en gevoelens van anderen en weet je niet hoe je hiermee om moet gaan?
 • Vind je het moeilijk in lijn de communiceren met je gevoel?
 • Heb je het gevoel dat je in een burn-out raakt door je gevoeligheid?
 • Wil je graag leren hoe je jouw gevoeligheid omzet in kracht?

Wanneer je hoogsensitief bent of gewoon heel gevoelig van aard, dan herken je vast bovenstaande issues. Het is dan ook niet heel gek dat je zo nu en dan een beetje vastloopt. Je hebt vast zelf kleine maniertjes gevonden om hiermee om te gaan, maar soms wordt het allemaal even te veel en kom je in een negatieve spiraal. Wees dan niet bang om hier hulp voor te vragen. Het vragen om hulp is iets heel krachtigs en vaak de eerste stap naar meer positiviteit en persoonlijk groeien. Zie het als een investering in jezelf!

Locatie & Werkwijze

Locatie & Tijden

AnnaNouka Coaching heeft praktijkuren in de Yogastudio van Yoganouk (nee, niet dezelfde persoon, puur toeval) aan de Rodeweg 6A, Groningen vlakbij het Noorderplantsoen. 

 

Er kan een afspraak gemaakt worden op:

 • Dinsdagmiddag tussen 15:00 en 17:45
 • Dinsdagavond tussen 18:30 en 21:30
 • Ander dagdeel in overleg

De Yogastudio is een ruime, lichte en karakteristieke ruimte die veel rust uitstraalt. Een plek om tot rust te komen en vertrouwen op te bouwen.

 

Werkwijze

Heb je moeite met het praten over jouw beren op de weg of uitdagingen? Er is een mogelijkheid om tijdens de coaching creatief bezig te zijn of te gaan wandelen in het Noorderplantsoen. Ik pas me aan aan jouw manier van communiceren en groeien. In mijn eigen manier van coachen gebruik in praktische handvaten uit de mindfulness en haptonomie en benader de mens met lichaam en geest in zijn omgeving als geheel vanuit een holistische  benadering. Daarnaast ben ik van mening dat persoonlijk groeien alleen tot stand kan komen als er ruimte is voor rust, ontspanning, plezier en spontaniteit. 

 

Tijdens het eerste gesprek zullen we kennismaken, een anamnese afnemen en tot de kern komen van jouw vraagstuk, kennisbehoefte of leerdoelen.

 

Klikt het? Dan zullen we samen een plan van aanpak maken en help ik je om sterker als gevoelig persoon uit de verf te komen!



Wie is AnnaNouka?

Ervaringsdeskundige

Ik ben een dromer, altijd ambitieus, chaotisch en bijzonder gevoelig geweest. Sinds ongeveer 15 jaar weet ik dat ik hoogsensitief ben. Ik vond dit altijd moeilijk te accepteren. Inmiddels heb ik zelf een manier gevonden om hiermee om te gaan door veel te lezen, leren (ook van andere coaches) en enorm nieuwsgierig te zijn. Met vallen en opstaan heb ik mijn droom waar gemaakt en help en inspireer ik anderen nu naar een bewustere, meer duurzame levensstijl waardoor jouw gevoeligheid je niet meer in de weg hoeft te zitten.

 

Achtergrond

Na mijn opleiding HBO Facility Management met specialisatie Toegepaste Psychologie & Arbeidsparticipatie heb ik een studie Holistische Massage en Coaching bij Hoogsensitiviteit gevolgd bij het Civas Instituut. Deze opleidingen worden geaccrediteerd door het KTNO en BATC en vormen daarmee voldoende basis om als vakspecialist aan de slag te gaan. 

 

Vergoedingen

Ik heb mijzelf niet aangesloten bij een vakvereniging omdat ik als Junior Coach me graag wil inzetten voor jonge gevoelige personen met ieder bestedingsbudget. Ik werk daarom niet samen met zorgverzekeringen en kan daarom mijn prijzen betaalbaar houden voor iedereen. Voor meer informatie over prijzen, accreditaties en vergoedingen, kun je altijd contact met me opnemen.

 

 

 


Ik zie er naar uit je te mogen ontmoeten!

 

Lieve groetjes,

 

Anouk

AnnaNouka Coaching