Coaching bij HSP, burn-out, stress & quarterlife crisis - in Groningen


 • Ben je snel overprikkeld of altijd moe?
 • Heb je moeite met het maken van keuzes die dicht bij je gevoel liggen?
 • Heb je moeite met ontspannen of weet je überhaupt niet waar je van ontspant?
 • Heb je het gevoel dat je door de bomen het bos niet meer ziet in onze drukke westerse wereld?
 • Last van een quarter-life crisis?
 • Ben je gevoelig voor de energie en gevoelens van anderen en weet je niet hoe je hiermee om moet gaan?
 • Vind je het moeilijk in lijn de communiceren met je gevoel?
 • Heb je het gevoel dat je in een burn-out raakt door je gevoeligheid?
 • Wil je graag leren hoe je jouw gevoeligheid omzet in kracht?

Wanneer je hoogsensitief bent of gewoon heel gevoelig van aard, dan herken je vast bovenstaande issues. Het is dan ook niet heel gek dat je zo nu en dan een beetje vastloopt. Je hebt vast zelf kleine maniertjes gevonden om hiermee om te gaan, maar soms wordt het allemaal even te veel en kom je in een negatieve spiraal. Wees dan niet bang om hier hulp voor te vragen. Het vragen om hulp is iets heel krachtigs en vaak de eerste stap naar meer positiviteit en persoonlijk groeien. Zie het als een investering in jezelf!

Locatie en openingstijden

AnnaNouka Coaching geeft coachingsessies bij Het Eiland op aanvraag, Zuiderpark 20, Groningen.

 

Binnenkort zal AnnaNouka Coaching verhuizen naar een ruimte aan het Albertine Agnesplein 2A, Groningen.

 

 

Maak direct een afspraak

Book an appointment with AnnaNouka Coaching using Setmore


Werkwijze Bewustzijnscoaching

Holistisch en flexibel

Heb je moeite met het praten over jouw beren op de weg of uitdagingen? Er is een mogelijkheid om tijdens de coaching creatief bezig te zijn of te gaan wandelen in het Noorderplantsoen. Ik pas me aan aan jouw manier van communiceren en groeien. In mijn eigen manier van coachen gebruik in praktische handvaten uit de mindfulness en haptonomie en benader de mens met lichaam en geest in zijn omgeving als geheel vanuit een holistische  benadering. Daarnaast ben ik van mening dat persoonlijk groeien alleen tot stand kan komen als er ruimte is voor rust, ontspanning, plezier en spontaniteit. 

 

Tijdens het eerste gesprek zullen we kennismaken, een anamnese afnemen en tot de kern komen van jouw vraagstuk, kennisbehoefte of leerdoelen.

 

Klikt het? Dan zullen we samen een plan van aanpak maken en help ik je om sterker als gevoelig persoon uit de verf te komen!

 

Aantal sessies en resultaat

In 4 tot 6 sessies, zal je waarschijnlijk merken dat je bewuster bent geworden en zelf weet hoe je opnieuw richting aan je leven kan geven met praktische handvaten om bestaande of nieuwe uitdagingen in je leven aan te gaan.


Voor wie is bewustzijnscoaching geschikt?

Ik ben gespecialiseerd in het coachen van hoogsensitieve personen. Dit heeft veel raakvlakken met hooggevoeligheid (niet te verwarren met hoogsensitiviteit), ADHD/ADD en stress gerelateerde klachten zoals overspannen of burn-out zijn. 

 

Daarnaast is bewustzijnscoaching bijzonder effectief bij personen die een quarterlife crisis ervaren, het zogeheten dertigersdilemma. Steeds meer millenials lopen vast en zijn op zoek naar meer bewustwording, zingeving en het herontdekken van de eigen persoonlijke waarden. Mijn advies: blijf hier niet in hangen, zie het als een cadeautje dat je dit ervaart, want het brengt je uiteindelijk dichterbij jezelf! Een paar sessies zijn vaak al genoeg om weer nieuwe energie en inspiratie te ervaren. 


Vergoedingen

 

Als particulier of als zelfstandig ondernemer kun je in sommige gevallen een coachingstraject vergoed krijgen via:

 • Werkgever

Informeer bij je werkgever of er een opleidingsbudget per werknemer beschikbaar is. In sommige gevallen valt coaching als persoonlijke ontwikkeling onder dit budget.

 

 • Arbodienst 

In het kader van de Wet Verbetering Poortwachter bestaat er de mogelijkheid om na overleg met een bedrijfsarts de kosten van coaching door de werkgever te laten vergoeden. De coaching wordt dan ingezet om langdurig ziekteverzuim en burn-out te voorkomen. Zit je in de ziektewet en wil jij de coaching vergoedt krijgen? Informeer dan bij de bedrijfsarts of de Arbodienst.

 

 • Belastingdienst

 Een workshop of coachingstraject kan in sommige gevallen vergoed worden door de belastingdienst.

  • Als particulier kan je de kosten als scholingskosten aftrekken wanneer het traject gericht is op verandering van je loopbaan/functie of je helpt kennis en vaardigheden te ontwikkelen of verbeteren die nodig zijn om inkomen uit arbeid te verwerven
  • Als zelfstandig ondernemer is coaching aftrekbaar voor de belasting als bedrijfskosten wanneer de het coachingstraject nodig is om jezelf te ontwikkelen als ondernemer.
 •  UWV

Krijg je een uitkering? Dan kan het coaching in sommige gevallen (gedeeltelijk) vergoed worden wanneer er budget beschikbaar wordt gesteld ten behoeve van herstel en reintegratie. Kijk voor meer informatie op de website van het UWV of vraag het aan jouw contactpersoon bij het UWV.