Events · 20. augustus 2019
Nou ja stoppen is een groot woord: ik ga per 1 september 2019 stoppen met de ruimte huren aan het Albertine Agnesplein. Het is tijd voor een nieuw hoofdstuk. Tijd om een andere richting op te gaan. En YES: tips zijn welkom als iemand een ruimte in de buurt van de rivierenbuurt / centrum-zuid weet waar ik zowel coaching als meditatiesessies kan geven voor één of een paar dagdelen per week.
Gezondheid · 13. augustus 2019
Het binnenkrijgen van voldoende voedende nutriënten: heel belangrijk voor iemand met HSP. Of eigenlijk voor iedereen natuurlijk: extra wanneer je gevoelig bent voor stress, een lichaam hebt wat sterk reageert op bepaalde voedingsmiddelen of een snel uit balans raakt. Koop niet lukraak maar iets, maar vraag om advies over supplementen bij twijfel: dit voorkomt een lege portemonnee en zorgt voor een optimale gezondheid, balans en een betere bescherming tegen externe prikkels en ziekte!

Mediteren · 21. januari 2019
De studiedruk van studenten wordt steeds hoger. Het is ook niet voor niks dat stress, overspannenheid en burn-out steeds vaker voor komt onder studenten. Nu meer dan ooit is het belangrijk om als student een juiste balans te vinden tussen studeren, werken, sociaal leven en ontspanning. Bij Studio AnnaNouka in Groningen kan jij als student met korting meditatielessen volgen. (ppsst: onderaan vind je een kortingscode voor een gratis proefles!)
Events · 22. december 2018
DE MAAN VAN DE LANGSTE NACHT || De laatste volle maan van 2018. Vlak voor kerst. De laatste sessie bij Studio AnnaNouka van 2018. Dat vroeg om iets speciaals. We hebben een speciale volle maan meditatie gedaan en maan mandala's getekend. Als cadeautje van het universum kregen we de volle maan te zien bij het het naar buiten lopen na afloop die precies toen om 17:50 uur op zijn volst was <3

Mediteren & Mindful Leven · 16. december 2018
De positieve effecten na een mindfulness cursus blijven zeker een tijd hangen maar vervagen op lange termijn toch bij veel personen. Toch is mindful leven mits goed in je leven geïntegreerd enorm heilzaam. Lees waarom de positieve effecten niet voor iedereen blijven werken op lange termijn. Ik adviseer zelden: ga minimaal 30 minuten elke dag mediteren! Mindful leven moet als vanzelf onderdeel worden van je leefstijl en wat voor jou wel werkt is soms een boeiende zoektocht!
Events · 16. december 2018
VOLLE MAAN MEDITATIE EVENT GRONINGEN. Zaterdag 22 december: De maan van de langste nacht. Mediteren vlak voor kerst tijdens volle maan: een goed moment om het afgelopen jaar te evalueren en de energie van de maan gebruiken en onze intenties voor 2019 te visualiseren door het tekenen van een Mandala. Bij Studio AnnaNouka in Groningen, Oranjebuurt. Vlakbij het Noorderplantsoen.

Events · 11. december 2018
Stil staan bij alle ervaringen, uitdagingen en lessen van het afgelopen jaar. Bewustwording creeeren en groeien. Dat geldt zeker voor Theresa van het nieuwe vegan en bewuste tassen merk Osier. Ze organiseerde dit prachtige "TIME TO RENEW" event i.s.m. andere bewuste partners en ondernemers zoals Chanel van The Impact Shop. Ik ben heel dankbaar dat ik deze bijzondere en getalenteerde ladies mocht begeleiden met een bewustszijns meditatie..
Events · 06. december 2018
Een grote stap, een droom die uit is gekomen! Dat vroeg natuurlijk om een feestje: bekijk hier de foto's van de officiele opening van Studio AnnaNouka in Groningen!

Gezondheid · 10. november 2018
Stress en oververmoeidheid oplossen kost tijd. Tijd die we niet altijd hebben. Hierbij 13 snelle en eenvoudige stress relief tips om beter voor jezelf te zorgen. Voorkom burn-out. Inclusief Karma Kitties Meditatie video om direct je stress te verminderen.
Mediteren & Mindful Leven · 21. juni 2018
Lange werkdagen, stress, overvolle agenda's en een druk (en gezellig!) sociaal leven. Rennen, vliegen tot we er bij neervallen. Het zou fijn zijn als we kunnen voorkomen dat er we erbij neervallen. Toch? Een beetje vertragen en mindful leven zou de oplossing zijn. Soms heb je gewoon even geen tijd om alles heel mindful te doen. Dan zijn de volgende simpele oefeningen een tip!

Meer weergeven