Events · 24. maart 2020
AnnaNouka Coaching in Groningen blijft geopend, maar t/m 1 juni 2020 zullen alle gesprekken, coachingsessies en begeleiding op afstand plaatsvinden i.v.m. de Corona maatregelen. Ik werk, al een jaar met grote tevredenheid, met een heel eenvoudig en veilig video-consult programma genaamd ZOOM. Heb je vragen rondom jouw geboekte sessie of wil je er een plannen? Neem gerust contact met mij op.
Zelfcompassie & liefde · 04. december 2019
Soul Searching: een innerlijke zoektocht naar jezelf of "iets" in jezelf. De behoefte hebben om naar je intuïtie of innerlijke stem op zoek te gaan: het past helemaal in de tijd van nu: constant zijn we druk en hebben we eigenlijk te weinig tijd om alle ervaringen en emoties te door-voelen. Niet zo gek dus dat er allerlei soul-searching retraites als palmbomen uit de grond schieten. Heb je daar geen tijd of geld voor? Met deze tips organiseer jij het helemaal zelf, vóór jezelf!

Events · 14. november 2019
Soms heb je als hoogsensitief persoon een korte vraag of een situatie waar je tips over wilt. Of je hebt gewoon even een klankbord nodig. Bovendien kan het spannend zijn om direct een afspraak te maken of een coachingtraject aan te gaan. Een telefonisch HSP Vraagbaak Consult is een soort Q&A waar je kort en bondig advies krijgt over jouw specifieke HSP vraag waardoor je snel verder kunt: een hulpvraag, een tip voor een probleem, situatie of gewoon als klankbord.
Gezondheid · 26. september 2019
Ben je hypermobiel dan betekent het dat je een grotere bewegelijkheid hebt in je gewrichten dan gemiddeld. Helaas komt hypermobiel zijn vaak voor in combi met hoogsensitief zijn. In deze blog leg ik uit wat hypermobiel zijn betekent voor een HSP'er en geef ik tips! Ben jij ook hypermobiel én hoogsensitief? Wat is voor jou de struggle? Ben je yoga-docent en heb je tips voor hypermobiele yoga-fans zoals ik? Please share!

Events · 20. augustus 2019
Nou ja stoppen is een groot woord: ik ga per 1 september 2019 stoppen met de ruimte huren aan het Albertine Agnesplein. Het is tijd voor een nieuw hoofdstuk. Tijd om een andere richting op te gaan. En YES: tips zijn welkom als iemand een ruimte in de buurt van de rivierenbuurt / centrum-zuid weet waar ik zowel coaching als meditatiesessies kan geven voor één of een paar dagdelen per week.
Gezondheid · 13. augustus 2019
Het binnenkrijgen van voldoende voedende nutriënten: heel belangrijk voor iemand met HSP. Of eigenlijk voor iedereen natuurlijk: extra wanneer je gevoelig bent voor stress, een lichaam hebt wat sterk reageert op bepaalde voedingsmiddelen of een snel uit balans raakt. Koop niet lukraak maar iets, maar vraag om advies over supplementen bij twijfel: dit voorkomt een lege portemonnee en zorgt voor een optimale gezondheid, balans en een betere bescherming tegen externe prikkels en ziekte!

Mediteren · 21. januari 2019
De studiedruk van studenten wordt steeds hoger. Het is ook niet voor niks dat stress, overspannenheid en burn-out steeds vaker voor komt onder studenten. Nu meer dan ooit is het belangrijk om als student een juiste balans te vinden tussen studeren, werken, sociaal leven en ontspanning. Bij Studio AnnaNouka in Groningen kan jij als student met korting meditatielessen volgen. (ppsst: onderaan vind je een kortingscode voor een gratis proefles!)
Events · 22. december 2018
DE MAAN VAN DE LANGSTE NACHT || De laatste volle maan van 2018. Vlak voor kerst. De laatste sessie bij Studio AnnaNouka van 2018. Dat vroeg om iets speciaals. We hebben een speciale volle maan meditatie gedaan en maan mandala's getekend. Als cadeautje van het universum kregen we de volle maan te zien bij het het naar buiten lopen na afloop die precies toen om 17:50 uur op zijn volst was <3

Mediteren & Mindful Leven · 16. december 2018
De positieve effecten na een mindfulness cursus blijven zeker een tijd hangen maar vervagen op lange termijn toch bij veel personen. Toch is mindful leven mits goed in je leven geïntegreerd enorm heilzaam. Lees waarom de positieve effecten niet voor iedereen blijven werken op lange termijn. Ik adviseer zelden: ga minimaal 30 minuten elke dag mediteren! Mindful leven moet als vanzelf onderdeel worden van je leefstijl en wat voor jou wel werkt is soms een boeiende zoektocht!
Events · 16. december 2018
VOLLE MAAN MEDITATIE EVENT GRONINGEN. Zaterdag 22 december: De maan van de langste nacht. Mediteren vlak voor kerst tijdens volle maan: een goed moment om het afgelopen jaar te evalueren en de energie van de maan gebruiken en onze intenties voor 2019 te visualiseren door het tekenen van een Mandala. Bij Studio AnnaNouka in Groningen, Oranjebuurt. Vlakbij het Noorderplantsoen.

Meer weergeven